eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Döntetlen a vízilabda rangadón

Nem bírt egymással a Honvéd és a Vasas a férfi vízilabda-bajnokság vasárnapi rangadóján, a döntetlennel a bajnoki címvédő megőrizte kétpontos előnyét a piros-kékekkel szemben, s gyakorlatilag alapszakasz-győztesnek tekinthető. Eredmény: TEVA-VasasPlaket - Domino-BHSE 10-10 (3-3, 3-1, 3-5, 1-1)

A horvát Jug Dubrovnikkal idehaza vívandó, illetve - a bajnok esetében - az Olympiakosz elleni athéni ütközetet jelentő szerda esti, Euroliga-negyeddöntős első összecsapás előtt - igazi főpróba gyanánt - ob I-es mérkőzésen egymással randevúzott a Vasas és a Honvéd a Komjádi uszodában, és bár mindkét klubnál a nemzetközi fellépés fontosságát hangsúlyozták alapvetően, azért az itthoni derbi is több volt, mint holmi presztízscsata.

A döntetlennel a Honvéd gyakorlatilag megnyerte az alapetapot, s a rájátszásban a rangsorban negyedikkel - vagy a Szegeddel, vagy az Egerrel - vív majd párviadalt, míg a másodikként befutó Vasas a harmadik helyezett ellen folytathatja a playoff elődöntőjében.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×