eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A kormányok is kaptak a Fradi-tüntetésen

Mintegy ezer szurkoló tüntetett a Ferencváros Üllői úti székháza előtt. A szurkolói szövetség vezetője beszédében Ináncsy Miklós elnök lemondását követelte.

Magyar Balázs felsorolta azokat is, akik szerinte felelősök azért, hogy az FTC - történetében először - az NB II-ben szerepel. Köztük megemlítette az előző klubvezető, Furulyás János nevét is.

A felelősök között szerepeltek a magyar kormányok is. Emlékeztetett arra, hogy egyes fővárosi klubok egészen más elbánásban részesültek az elmúlt években, mint a Fradi.

Magyar Balázs az Újpestre és a Vasasra utalt, mondván: a lila-fehérek stadionját teljes egészében felújíttatta az állam, az angyalföldiek pedig szinte ingyen jutottak ahhoz a területhez, amelyet most használnak.

A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteken levélben lemondásra szólította fel Ináncsy Miklóst, az egyesület elnökét. Hasonló lépésre szánta el magát a klub több legendás labdarúgója is.

Ináncsy Miklós szerint viszont a felhívásokat azért időzítették mostanra, mert ígéretesen alakulnak a tárgyalások a szlovák befektetőjelölttel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×