eur:
394.85
usd:
365.58
bux:
73761.3
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kovács Péter: "Ez betli volt, terített betli"

Súlyosan megbüntetik az Újpest futballistáit a liechtensteini Vaduz ellen 4-0-ra elveszített UEFA Kupa-mérkőzés miatt. Erről Kovács Péter beszélt az InfoRádióban.

A klubtulajdonos részleteket nem említett, de azt elmondta, hogy többen is "utolsó figyelmeztetést" kaptak.

Egyes elemzők szerint a játékosok "az edző ellen játszottak", Kovács Péter szerint ez azonban részükről nem lehetett tudatos. Az üzletember úgy fogalmazott, hogy nem volt meg az összhang a játékosok és a lemondott vezetőedző, Bicskei Bertalan között, a szakember lemondása a szurkolók reakciói után érthető volt.

A szakmai munkát a jövőben Valeré Billen irányítja, a belga trénert Víg Péter és Pálinkás András segíti.

A klubtulajdonos szerint problémát okozhatott, hogy a klubnál másfél éve megkezdett szakmai munka az új vezetőedző érkezésével megszakadt, az új rendszer azonban két hét alatt még nem állt össze.

Kovács Péter szerint ezzel együtt sem volt hibás döntés megválni a korábbi vezetőedzőtől, Mészöly Gézától, akivel az elmúlt három idényben egyszer sem sikerült bajnokságot nyerni.

"Ez betli volt, terített betli" - foglalta össze véleményét az összecsapásról Kovács Péter. A tulajdonos - akinek Újpest-szurkolóként sem volt része hasonlóan megalázó élményben - ugyanakkor 5-0-ás idegenbeli sikerben és továbbjutásban bízik. Az UEFA Kupa-selejtező első fordulójának liechtensteini visszavágója július 27-én lesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Komoly lépést tehet a negyeddöntő felé a női kézilabda-válogatott – élőben

Angola ellen játszik a magyar női csapat a harmadik csoportmérkőzésen az olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 30. 16:16
×
×
×
×