eur:
393.68
usd:
365.03
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Betis-védő két öngóllal segítette a Barcát

Ronaldinhóval visszatért a helyes útra a Barcelona: a katalán gárda a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában hazai pályán kiütötte a Betist. A vendégek egyik védője két ajándékkal is szolgált Frank Rijkaard csapatának.

A Barcelona 5-1-re nyert a vendég Betis ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Az ismét Ronaldinhóval felálló katalán gárda Larsson góljával szerezte meg a vezetést a 17. percben.

A sok helyzetet, élvezetes játékot hozó összecsapáson a vendégeknek is megvoltak a lehetőségeik, és az egyik játékosuk öt percen belül kétszer is feliratkozott a góllövőlistára. Apró szépséghiba, hogy a Barcelona oldalán...

Melli a 29. percben menteni próbált, de védhetetlenül a jobb alsó sakokba gurított, majd nem sokkal később Ronaldinho szabadrúgása után utoljára rajta pattant meg a labda, mielőtt a sporteszköz a gólvonal mögé került. A Chelsea a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében vélhetően kevésbé lesz gáláns a katalán csapattal.

A Barcelona a második félidőben bizonyította, hogy nem szorul rá a segítségre: Ronaldinho és Messi is eredményes volt. A két gól között egyszer Joaqin is betalált, de ez sem kedvetlenítette el a kiválóan szórakozó hazai szurkolókat.

Frank Rijkaard csapata az Atletico Madrid és a Valencia elleni kisiklás után magára talált, és magabiztosan várhatja a Lampardék elleni csatát.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×