eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Egyelőre nem lesz kapitány Ivanisevics

Goran Ivanisevic egyelőre nem lesz a Davis Kupában címvédő horvát teniszválogatott szakvezetője, noha korábban a hivatalban lévő szövetségi kapitány, Niki Pilic is kész tényként emlegette a váltást.

Ivanisevic, a wimbledoni bajnokság 2001-es győztese decemberben többször is tárgyalt Radimir Cacic szövetségi elnökkel, és abban maradtak, hogy január 16-án véglegesítik a megállapodást.

"Niki Pilicnek kell irányítania a csapatot 2006-ban is. Nagyon kényes helyzetben vagyunk, és nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy ki akarom őt túrni az állásából. Amikor leköszön, szívesen átveszem tőle a teendőket, de idén még biztosan nem kerül erre sor" - jelentette ki a 34 éves Ivanisevic, aki 2004-ben makacs vállsérülése miatt vonult vissza.

Pilic vezetésével a horvátok egy hónapja legyőzték a pozsonyi döntőben a házigazda szlovákokat, és a DK történetében először megnyerték a sorozatot. Az újdonsült címvédő az idei első fordulóban, februárban az osztrákok vendégeként lép pályára Grazban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×