eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ronaldinho duplázott

Az Aranylabda elhódítása után a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szavazásán is Ronaldinhót választották az év játékosának. A Barcelona és a világbajnok brazil válogatott csatára sorozatban másodszor kapta meg ezt az elismerést.

Ronaldinho 956, az angol Frank Lampard (Chelsea) 306, a győztes klubtársa, a kameruni Samuel Eto'o pedig 190 pontot kapott a szavazáson.

A voksoláson a klubedzők, a szövetségi kapitányok és a profi játékosok nemzetközi szakszervezete nyilvánított véleményt.

A nőknél a 2003-ban világbajnok német Birgit Prinz másodszor is megvédte címét 513 ponttal, a második brazil Marta 429, míg a harmadik amerikai Shannon Boxx 235 pontot kapott.

Elnöki különdíjban részesült Anders Frisk svéd bíró, aki márciusban - a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után, az őt és családját ért fenyegetések hatására - visszavonult a játékvezetéstől.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×