eur:
395.8
usd:
369.32
bux:
71802.43
2024. július 2. kedd Ottó

Ötmilliós büntetés a zsidózásért

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 5 millió forintra büntette az Újpest labdarúgó-csapatát a szurkolók antiszemita megnyilvánulásaiért. A testület arra kérte a szövetséget, hogy a pénzt fordítsa a rasszizmus elleni küzdelemre.

November 26-án, az MTK-Újpest bajnoki meccsen a vendégszurkolók egy csoportja szinte folyamatosan antiszemita rigmusokkal provokálta a hazai játékosokat és szimpatizánsokat.

A magyar szövetség fegyelmi bizottsága az MTK-t arra kötelezte, hogy a következő bajnoki meccsén 15 fővel növelje rendezői létszámát.

Sápi Csaba játékvezetőt március 1-jéig eltiltották a bíráskodástól, mert elmulasztotta figyelmeztetni a gyalázkodó szurkolókat.

A mérkőzés 2-0-ás Újpest-sikerrel ért véget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Orosz oligarchák és brit politikusok: leleplezték a titkos hálózatot

Orosz oligarchák és brit politikusok: leleplezték a titkos hálózatot

Egy londoni székhelyű feltörekvő piaci befektetési csoport, a Gemcorp kiszivárgott feljegyzése szerint a vállalat arra törekedett, hogy erős politikai kapcsolatokat építsen ki különböző országokban. Az orosz pénzből alapított társaság a brit Konzervatív Párt több tagját felvette már alkalmazottnak, és úgy tűnik, hatékony volt a befolyásszerzésük. A választások előtt az újabb botrány nem jön jól a toryknak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×