eur:
392.15
usd:
366.32
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Monte-Carlo, 2018. január 19.Az Arany Pierrot-díjas ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója és felesége, Merrylu Casselly német akrobata fellép a 42. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál megnyitóünnepségén 2018. január 18-án. A monacói városállamban évente rendezett cirkuszverseny idén január 28-ig tart. (MTI/EPA pool/Sebastien Nogier)
Nyitókép: (MTI/EPA pool/Sebastien Nogier)

Vadonatúj produkcióval indul országos turnéra a Magyar Nemzeti Cirkusz

A Szenzáció című műsorban a világon egyedülálló számokat is bemutat az utazó társulat.

Huszonkilencedik alkalommal indul országos turnéra a Magyar Nemzeti Cirkusz. A több mint kétórás műsorban vadonatúj produkciók lesznek, köztük olyanok is, amelyek először láthatók Magyarországon – tudtuk meg ifjabb Richter Józseftől, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójától.

Az egyik új attrakció a motoros gömb, amelyben öten fognak, a produkció különlegessége, hogy az öt motoros közül az egyik nő. "Ez valóban egyedülálló a világon" – tette hozzá az igazgató. Emellett a legendás triplaszaltó is látható lesz, amit a lengő trapézon fognak bemutatni, de szerepelnek lovas produkciók is a programban.

Az országjáró turné március 15-én, a nemzeti ünnepen kezdődik Budapesten, majd Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, tehát az ország nagyvárosaiban lesz látható. Nyáron, július-augusztusban a "második otthonukban", Balatonlellén lesznek láthatók Richterék. Magyarország legmodernebb lelátórendszerét tervezik kiépíteni a Magyar Nemzeti Cirkuszban. Az Olaszországból érkeő tribünön a remények szerint az első sortól az utolsóig kényelmes székekről a legjobb rálátás lesz a cirkuszban.

Az igazgató megjegyezte, hogy a premier előtt tartanak egy jótékonysági kosztümös főpróbát, amit március 11-én láthat a közönség. A bevételét felajánlották az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×