eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Unsplash.com

Nyit a Budapest Park nagyszínpada - 614 nap szünet után

Hosszú kihagyás után hétvégén újra koncert lesz a nagyszínpadon a Budapest Parkban, amely május utolsó hétvégéjén nyitotta meg ismét kapuit.

614 nap után lesz ismét élő zene a Parkban, amely idén jubileumi, tizedik szezonját ünnepli - közölte a koncerthelyszín.

"Csütörtökön egy próbaüzemmel egybekötött meglepetéskoncert lesz hűséges jegyvásárlóink előtt, másnap pedig a Vad Fruttik koncertjével nyílik az évad" - idézte Pálffy Andrást, a Park alapítóját és vezérigazgatóját a kommüniké.

Bár egyelőre kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak az események, a szervezők előzetes kutatásaik alapján arra számítanak, hogy a nézőszámot ez a szabályozás nem fogja jelentősen befolyásolni. Számos egyéb óvintézkedést bevezetnek (több beengedő kapu, kihelyezett kézfertőtlenítők, gyakori fertőtlenítő takarítás, készpénzmentes fizetés), frissült a hely dizájnja is, Juhász Levente grafikus munkája a nagyszínpad mellett a Park több helyszínén visszaköszön.

A nyitóhétvégén a Vad Fruttik után június 5-én szombaton a Margaret Island, június 6-án vasárnap a Honeybeast áll színpadra. A szervezők szerint az október közepéig meghosszabbított szezonban a Park valamennyi közönségkedvence helyet kap. A koncertek után több tánctéren várják a bulizni vágyókat, június 5-én egy nagyszabású Necc Partyval készülnek.

A Budapest Park a nyitásra kisfilmet készített, amelyben a zenészek tőlük szokatlan helyzetekben láthatók Bátori Gábor rendezésében, Zolnai Gergely operatőri munkájával. A videó mozgatórugóját a személyes, emberi kapcsolatok és a fellépők Parkhoz fűződő emlékei adják, a videóban feltűnik a 30Y, az Aurevoir., a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, Dé:nash, Dzsúdló, az Esti Kornél, a Halott Pénz, a Honeybeast, Horváth Tamás, az Irie Maffia, Krúbi, a Lóci Játszik, a Margaret Island, a Perrin, a Punnany Massif, a Random Trip, a Slow Village, a Supernem, a Tankcsapda és a Wellhello.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×