eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Placido Domingo spanyol operaénekes Marija Katajeva orosz mezzoszopránnal énekel duettet moszkvai hangversenyén 2019. október 17-én. A Novaja Rosszija zenekart Eugene Kohn amerikai karmester vezényli.
Nyitókép: Placido Domingo spanyol operaénekes Marija Katajeva orosz mezzoszopránnal énekel duettet moszkvai hangversenyén 2019. október 17-én. MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

Placido Domingo is koronavírus-beteg

A 79 éves énekes jól van, otthoni karanténban van, de láza volt, és köhög is.

Morális kötelezettségem, hogy bejelentsem: pozitív lett a koronavírustesztem – jelentette be Facebook-oldalán Placido Domingo. A világhírű tenor a családjával önkéntes karanténban van, és ott is marad, amíg az egészsége megengedi.

Mint írta, mindannyian jól vannak, de mivel lázas lett, és köhögött, ezért úgy döntött, tesztnek veti alá magát, és ennek az eredménye pozitív lett.

"Könyörgöm mindenkinek, hogy legyen nagyon óvatos, kövesse az utasításokat, mosson kezet rendszeresen, és tartson legalább kétméteres távolságot mindenkitől. Tegyünk meg mindent a vírus terjedésének megállításáért. Mindenek előtt, aki teheti, maradjon otthon. Együtt legyőzhetjük a vírust, megállíthatjuk a világválságot, és visszatérhetünk a normális életünkhöz" – írta posztjában Placido Domingo.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×