INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

koronavírus

placido domingo

fertőzés

Placido Domingo spanyol operaénekes Marija Katajeva orosz mezzoszopránnal énekel duettet moszkvai hangversenyén 2019. október 17-én. A Novaja Rosszija zenekart Eugene Kohn amerikai karmester vezényli.

Placido Domingo is koronavírus-beteg

Infostart

A 79 éves énekes jól van, otthoni karanténban van, de láza volt, és köhög is.

Morális kötelezettségem, hogy bejelentsem: pozitív lett a koronavírustesztem – jelentette be Facebook-oldalán Placido Domingo. A világhírű tenor a családjával önkéntes karanténban van, és ott is marad, amíg az egészsége megengedi.

Mint írta, mindannyian jól vannak, de mivel lázas lett, és köhögött, ezért úgy döntött, tesztnek veti alá magát, és ennek az eredménye pozitív lett.

"Könyörgöm mindenkinek, hogy legyen nagyon óvatos, kövesse az utasításokat, mosson kezet rendszeresen, és tartson legalább kétméteres távolságot mindenkitől. Tegyünk meg mindent a vírus terjedésének megállításáért. Mindenek előtt, aki teheti, maradjon otthon. Együtt legyőzhetjük a vírust, megállíthatjuk a világválságot, és visszatérhetünk a normális életünkhöz" – írta posztjában Placido Domingo.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Placido Domingo spanyol operaénekes Marija Katajeva orosz mezzoszopránnal énekel duettet moszkvai hangversenyén 2019. október 17-én. MTI/EPA/Jurij Kocsetkov
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018