eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Harry Potter nem meleg, de utálja a homofóbiát

Liberális demokrata szavazó lesz a Harry Pottert alakító színész, és utálja azokat, akik utálják a melegeket. A színész - aki maga nem meleg, és jelenleg Laura O'Toole színésznővel jár - hozzátette: annak idején, iskolai osztályában ő volt az egyetlen, akinek bármiféle tapasztalata volt a homoszexualitás mibenlétéről.

Mindezt maga Daniel Radcliffe tárta fel az egyik legnagyobb brit melegmagazinnak, az Attitude-nak adott interjúban. A húszéves világhíresség közölte: gyűlöl mindenkit, aki "homofób beállítottságú".

A homofóbia "gusztustalan, állatias, hülye dolog... csak ostoba emberek nem tudják elfogadni" (a homoszexualitás létezését) - mondta a magazinnak a hatalmas sikerű filmsorozat főszereplője.

A folyóirat következő számában megjelenő interjúban - amelyből előzetesen a The Sun, a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap idézett pénteken - Radcliffe kijelenti: szüleinek számos meleg barátja volt, és így ő is melegek környezetében nőtt fel.

A színész - aki maga nem meleg, és jelenleg Laura O'Toole színésznővel jár - hozzátette: annak idején, iskolai osztályában ő volt az egyetlen, akinek bármiféle tapasztalata volt a homoszexualitás mibenlétéről.

Politikai nézeteiről szólva felfedi: a Liberális Demokratákat, a harmadik legnagyobb brit politikai erőt támogatja, és a következő parlamenti választásokon - amikor először adhatja le voksát - "szinte biztosan" rájuk szavaz.

A kalandos életű varázslótanonc alakítója ugyanakkor meglehetősen lesújtó véleménnyel van mind a kormányzó Munkáspártról, mind az ellenzéki konzervatívokról, de a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Pártról (BNP) is, amelynek éppen a múlt havi európai parlamenti választásokon sikerült először képviselői helyeket szereznie az uniós törvényhozásban.

Daniel Radcliffe a BNP-vel kapcsolatban kijelentette: gyűlöli az előítélet minden formáját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×