eur:
393.87
usd:
354.23
bux:
73254.23
2024. augusztus 23. péntek Bence
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash.com

Négy gyerek szörnyű halála egy lakástűzben

Lakástűzben meghalt hat ember, köztük négy gyermek péntekre virradóan Újvidéken - közölte Ivica Dacic szerb belügyminiszter.

A tárcavezető beszámolója szerint a tűz hajnali három óra körül ütött ki, és az első vizsgálat eredménye alapján valószínűleg egy töltőre kapcsolt elektromos robogó okozta.

A szerb közszolgálati televíziónak nyilatkozva egy mentőorvos azt mondta, hogy a helyszínre kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani a családtagoknál. A tüzet a tűzoltóknak már sikerült eloltaniuk.

A helyszínelés még folyik.

Címlapról ajánljuk
A Mol annyi földgázt termelhet ki Pakisztánban, mint a magyar éves lakossági fogyasztás

A Mol annyi földgázt termelhet ki Pakisztánban, mint a magyar éves lakossági fogyasztás

Három jelentős gáztalálatot ért el a Mol Pakisztánban. A magyar olaj-, és gázipari vállalat 25 éve működik operátorként az ázsiai államban, ahol 19 éve termel szénhidrogént, a részesedése pedig csaknem 8,5 százalék az itt kitermelt gáz mennyiségéből – mondta az InfoRádióban Homonnay Ádám, a Mol kutatás-termelés csoport szintű operációs vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
Rengetegen halnak meg az extrém hőségben, pedig a szakértők szerint mindez megelőzhető lenne

Rengetegen halnak meg az extrém hőségben, pedig a szakértők szerint mindez megelőzhető lenne

Az idei nyáron tapasztalható hőhullámok világszerte rengeteg új melegrekordot eredményeztek. Bár az extrém időjárás szinte az egész bolygót érinti, vannak olyan területek, ahol a környezeti feltételek miatt még tovább fokozódhat a forróság. Ilyen régiók a jobban beépített nagyvárosok, ahol a hőség a lakosság egészségi állapotát egyre nagyobb mértékben veszélyezteti. A Nature folyóirat cikkében összeszedte, hogy a szakemberek a milyen megoldási javaslatokkal állnának elő az egyre forrósodó városokban a lakosság megvédésre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×