eur:
394.18
usd:
357.79
bux:
71616.87
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Donald Trump volt amerikai elnököt, a Republikánus Párt elnökjelöltjét (k) a védelmét ellátó titkosszolgálat ügynökei veszik körbe a Pennsylvania állambeli Butlerben rendezett kampánygyűlésen 2024. július 13-án. A rendezvényen Trump beszéde közben lövések dördültek, a politikus a jobb fülén megsérült, de védőgyűrűben a saját lábán hagyta el a pódiumot. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban.
Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

Rendkívüli Aréna a Trump-merényletről

18 órától rendkívüli Aréna az Inforádióban.

A vendég: Magyarics Tamás külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora.

Címlapról ajánljuk
Tótka Sándor: felemelő érzés volt a barátommal együtt állni az olimpiai dobogón

Tótka Sándor: felemelő érzés volt a barátommal együtt állni az olimpiai dobogón

Az előző ötkarikás játékokon egyesben aranyérmes kajakos azt mondta az InfoRádióban, hogy az erős hátszél miatt az utolsó pillanatokban úgy döntöttek Nádas Bencével, hogy változtatnak a begyakorolt taktikán, de a szívük és a tomboló közönség behozta őket a második helyre a párizsi olimpián. Tótka Sándor arról is beszélt, miért nem sikerült jó pályát mennie a férfi kajaknégyesnek a döntőben.

Szárazföldi és légi járművekkel erősödhet a szlovák hadsereg

Szlovákia csatlakozhatna a Leopard 2A8 harckocsik németországi beszerzéséhez – tájékoztatott a szlovák védelmi miniszter a közösségi oldalon közzétett videójában. Robert Kaliňák ezen kívül tizenhat új tarackot is vásárolna a szlovák hadsereg számára. A szárazföldi harceszközökön kívül amerikai Viper helikopterek beszerzését is fontolgatja a szlovák védelmi tárca.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Itt a nagy hír az Északi Áramlat rejtélyes felrobbantásának ügyében: ukránokat gyanúsít a német főügyészség!

Itt a nagy hír az Északi Áramlat rejtélyes felrobbantásának ügyében: ukránokat gyanúsít a német főügyészség!

Már korábban is felröppentek arról értesülések, hogy esetleg ukrán különítmény állt az Északi Áramlat vezetékeinek felrobbantása mögött, most pedig ezt gyakorlatilag megerősíti a német főügyész által kiadott elfogatóparancs. Két német lap és egy műsorszolgáltató egybehangzó tájékoztatása szerint ugyanis egy búvároktató ukrán állampolgár ellen kiadta az elfogatóparancsot, akinek utolsó ismert tartózkodási helye Lengyelországban volt. Mellette két szintén búvároktató ukránt, egy férfit és egy nőt, is gyanúsítanak azzal, hogy ők helyezhették el a robbanószerkezeteket a vezetékeken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 14. 10:42
×
×
×
×