eur:
395.07
usd:
368.8
bux:
69837.88
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Megsérült autó egy tréleren az M0-s déli szektorán, a 26-os kilométernél, az 5-ös úti csomópontnál történt baleset helyszínén 2014. július 24-én, ahol tartálykocsival ütközött az autószállító tréler. A tartálykocsiból veszélyes anyagnak nem számító ragasztó szivárog. A baleset környékén csak a belső sáv járható, nagy a torlódás.
Nyitókép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezt még a nálunk furikázó horrorkamionosok is megirigyelnék

Egészen elképesztő vontatmányt videóztak le a kínai autópályán.

Összesen 26 autót pakoltak fel egy nyerges votatóval húzott utánfutóra. Vagyis hat tengelyen ennyi járművet vittek egy kínai autópályán. Nálunk már ennek a töredékéért is szigorú büntetés jár.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×