eur:
395.55
usd:
369.09
bux:
70425.6
2024. június 24. hétfő Iván
A road signs indicating from 120 to 130 as the speed limit
Nyitókép: Yauheni Kazlou/Getty Images

Döbbenetes sebességkorlátozás egy úton, oda 50, vissza 70 km/h a maximum

Nagyon fura sebességkorlátozást van életben egy németországi főúton.

A németországi Herbern és Drensteinfurt összekötő L671-es főúton Herbern falunál egy 70 km/órás sebességkorlátozást jelző tábla. A kanyarból kiérve, ahonnan már nyílegyenes az út, hirtelen azonban megjelenik egy 50-es sebességkorlátozás tábla.

A jó minőségű úton a rendőrség egy sebességmérőt is telepített, ami 53 km/óra sebességnél már készíti is a fotót a figyelmetlen közlekedőről - írja a kreszváltozás.hu.

Aki az ellenkező irányból érkezik, az nyugodtan haladhat 70 km/óra sebességgel, ott ugyanis nincs ilyen korlátozás érvényben.

A bild.de utánajárt, hogy mi is az oka ennek a sebességkorlátozásnak. A két éve kialakított kerékpárút túl közel van az úttesthez – kevesebb, mint egy méterre és ezért a korlátozás. Amúgy 90-nel mehetnének itt az autósok.

Címlapról ajánljuk

Indulhat a számolgatás - Most napokon át fotelszurkoló a magyar labdarúgó-válogatott

Marco Rossi csapata nincs most könnyű, de lehetetlen helyzetben sem, a magáét megtette, 3 ponttal legalább az esélyt megteremtette magának azzal, hogy a nyolcaddöntőben folytassa a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon. És akkor most indul a matekóra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×