eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Vilmos walesi herceg, brit trónörökös (b2) és a felesége, Katalin hercegnő (b), valamint Harry herceg és a felesége, Meghan sussexi hercegnő a windsori kastély előtt összegyűlt emberekhez megy 2022. szeptember 10-én. Vilmos és Harry nagyanyja, II. Erzsébet brit királynő két nappal korábban, 96 éves korában, uralkodásának 71. évében elhunyt.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Maga Katalin hercegné osztott meg részleteket a képvisszavonási ügyben

A trónörökös felesége bocsánatot kér amiatt, hogy zavart okozott "az első hivatalos fényképpel", amely műtétje után látott napvilágot, és amelyet hivatalosan is visszavontak.

Mint az Infostart is megírta, manipuláció lehetőségére hivatkozva több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából azt a hivatalos fotót, amely vasárnap jelent meg Katalin walesi hercegnőről, Vilmos brit trónörökös feleségéről. Ismert, két hónapja Katalin hasi műtéten esett át, ezt követően a fél világ aggódva várta, hogy végre fotó jelenjen meg arról, hogy "minden rendben".

Katalin a Kensington-palota közösségi oldalán keresztül maga tett közzé nyilatkozatot azután, hogy manipuláció gyanúja miatt több hírügynökség (PA, Getty Images, AFP, Reuters és AP) is visszavonta az érintett fényképet

"Sok amatőr fotóshoz hasonlóan én is alkalmanként kísérletezem a szerkesztéssel" - fogalmazott a hercegné, aki egy férje, Vilmos herceg által készített képnek "állt neki", és ez jelent meg a nyilvánosságban.

Az X-en tett nyilatkozatában Katalin bocsánatot is kér a megoszott családi fotó miatt. A képen a hercegnő ülve volt látható gyermekei, Sarolta hercegnővel, Lajos herceggel és György herceggel körülvéve, utóbbi pedig átkarolja őt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×