eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Unsplash.com

Megtalálták a Fertő tavi korcsolyázó holttestét

A tél dereka óta nagy erőkkel keresték az osztrák hatóságok az 55 éves férfit, aki még január 15-én tűnt el a Fertő osztrák oldalán.

Január 15-e óta keresték a Rusztnál eltűnt 55 éves Fertő tavi korcsolyázót, most megtalálták a holttestét - olvasható a Telexen.

A kutatásban még kutyák és drónok is részt vettek, és szonárokkal is keresték a Baden környéki férfit, akinek először a hátizsákja került elő Okánál.

A holttestre végül egy halász talált rá egy nádas szélén Pátfalu és Illmic közt, a holttesten korcsolya volt.

A férfi alatt valószínűleg beszakadt a jég, ezt követően megfulladhatott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×