eur:
391.04
usd:
366.93
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Totalcar

Új emblémát kap egy világhírű autómárka

A Honda így ünnepli az elektromos autói bevezetését.

A villanyautós forradalomban kissé lemaradt Honda most már teljes gőzzel az elektromos átállásra koncentrál – írja a Totalcar.

A japán gyártó „0" néven egy teljesen új villanyautó-sorozattal készül 2026-ra, amelynek első retro-futurisztikus modelljét már be is mutatták a CES-en. A Honda ezt azzal is ünnepli majd, hogy a tisztán elektromos modelljein egy új embléma díszeleg majd.

A dizájn nem teljesen új, a vállalat 1963 és 1969 között használt emblémája nagyon hasonló. Az új embléma várhatóan 2026-ban lesz majd látható az utakon is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×