eur:
389.43
usd:
361.5
bux:
68412.6
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Alain Delon francia színészlegenda, a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Pálma-életműdíjának várományosa a fesztiválon tartott fotózáson 2019. május 19-én, a díjátadó napján.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Áll a bál Alain Delon rejtélyes házvezetőnőjének ügyében

A francia rendőrség házkutatást tartott annál a nőnél, akit a színész gyerekei előbb kidobtak a Delon-birtokról, majd fel is jelentettek.

A szövevényes ügy előzménye, hogy a világhírű francia színész gyerekei megvádolták az állítólagos házvezetőnőt, aki szerintük elszigeteli az idős Alain Delont. A japán származású Hiromi Rollin 1989-ben, egy filmforgatáson jött össze Delonnal és állítása szerint rögtön intim kapcsolat alakult ki közöttük. Később oda is költözött a színészhez, akivel élettársak lettek, bár ezt Delon többször is cáfolta.

Miután a színész 2019-ben agyvérzést kapott, a nő ápolta és arra törekedett, hogy elszakítsa korábbi kapcsolataitól. Sőt, úgy tudni, többször bántalmazta is a beteg férfit. Alain Delon gyerekei azt mondják, hogy az apjuk már írásban is kérte, segítsenek neki megszabadulni az erőszakos házvezetőnőtől.

A francia sajtó úgy tudja, 2022 decemberében Alain Delon arról nyilatkozott, hogy sosem veszi el Rollint, és nem rendelkezhet a vagyona felett, írta meg az Euronews. Végül július elején a három Delon-gyerek biztonsági őrökkel dobatta ki a nőt, aki ezt annyira zokon vette, hogy a hatóságokhoz fordult az őt ért sérelmek miatt. Mint mondta, Alain Delon gyerekei azért akartak megszabadulni tőle, hogy csak ők hárman örököljenek a színész után, és a nő semmit se kapjon a vagyonból.

Rollin ügyvédje azt közölte, hogy védence 2006-tól lakott Delon Douchyban lévő birtokán,

ahol párként éltek együtt egészen addig, míg július 5-én ki nem lakoltatták. Az ügyvéd szerint Delon sosem tett panaszt védence ellen.

A francia rendőröknek nincs könnyű dolguk. A színész gyerekei azt hangoztatják: a nő sanyargatta az apjukat, miközben Rollin azt bizonygatja, hogy harmonikus kapcsolatban éltek Alain Delonnal. A szerdai házkutatás alkalmával a nyomozók nyilván olyan bizonyítékokat igyekeztek találni, amelyek az egyik vagy a másik fél kijelentéseit igazolhatják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Gustav Klimt portréja a várt összegnél kevesebbért kelt el

Gustav Klimt portréja a várt összegnél kevesebbért kelt el

A bécsi Kinsky-palotában található im Kinsky aukciósház áprlis 24-én bocsátotta árverésre a nemrég előkerült Klimt alkotást. 1917-18-as „Bildnis Fräulein Lieser” vagy „Fräulein Lieser portréja” című festmény, amelyet az osztrák művész egyik utolsó alkotásának tartottak, az elmúlt hónapokban hatalmas izgalmat keltett a műtárgypiacon. A licit 28 millió euróról indult, a majdnem egy évszázadig nem látott portrét végül 30 millió euróért, a 30-50 millió eurós becsérték alsó határán értékesítették. Ez nem tartalmazza az aukciósház jutalékait és díjait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×