eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

18 ezer mezre nyomták feleslegesen, hogy Anglia a világbajnok

Karl Baxter biztos volt abban, hogy Anglia viszi haza a kupát, már a negyeddöntők előtt elkészíttette a mostanra értéktelen mezeket.

A mezek hátulján az Anglia, 2022 kupagyőztes felirat olvasható, ám ezt az álmot tönkretette, amikor az angol válogatott 2-1 re kapott ki a franciáktól szombaton este.

"Volt sok üres mezünk, amit még évekkel ezelőtt vettünk. Most úgy döntöttem, kockáztatok és már előre elkészítem ezeket a mezeket" - mondta el Baxter a Sky News-nak. A férfi azt is hozzátette, a feleslegesen elkészített mezek miatti szomorúsága a kisebb, igazán azért érzi magát rosszul, mert csapata kiesett a vb-ről.

Weboldalán Baxter a következőket írja a mezekről:

"Csökkentettük ezeknek az egyedi daraboknak az árát, mivel biztosan nem fogunk többet beszerezni belőlük.

Szóval viselje őket büszkén, egészítse ki vele a gyűjteményét, használja ablakpucolásra...

másra nem is tudjuk."

A háromgyermekes apa szerint nem került sokba elkészíteni a mezeket, amelyekből pár darab már el is kelt, de azért sok maradt eladatlanul is.

"Mivel ezek angol kupagyőztes pólók, megpróbálhatjuk úgy eladni őket, hogy ne csak a soha nem volt kupát ünnepeljük, hanem egy tényleges angol kupagyőztest, a fantasztikus angol női válogatottunkat, akik 2022-ben megnyertek egy kupát" - mondta.

Arra a kérdésre, hogy van-e üzenete az angol szurkolóknak, Baxter úr egyszerűen válaszolt:

"Még ott van az Európa-bajnokság".

A pólókat 29,99 fontért - több mint 14 ezer forintért - tervezte eladni, most 19,99 font - 9500 forint - az áruk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×