eur:
391.09
usd:
359.46
bux:
72747.96
2024. július 19. péntek Emília
Bőrönd, amelyben koreai gyerekek holttestét találták Új-Zélandon
Nyitókép: Philippine Star

Horrorbőrönd: Koreába vezetnek a szálak

Két koreai kisgyerek maradványaira bukkantak raktárárverésen vásárolt bőröndökben Új-Zélandon.

Dél-Koreában tartózkodik az a nő, akit Új-Zélandon a múlt héten bőröndökben holtan talált gyermekek családtagjaként - feltételezett édesanyjaként - azonosítottak az új-zélandi hatóságok.

A koreai születésű, de új-zélandi állampolgárságú nő, 2018-ban érkezett Dél-Koreába, és nincs nyoma annak, hogy azóta elhagyta volna az országot - közölte hétfőn Szöulban a dél-koreai rendőrség.

Korábbi lakcíme és kora alapján a nő a gyermekek édesanyja lehet - mondta egy rendőrségi szóvivő, aki egyéb részleteket nem árult el a rejtélyes bűnüggyel kapcsolatban.

Két általános iskolás korú kisgyermek maradványait azonosították két azonos méretű bőröndben, amelyet egy aucklandi raktárárverésen megszerzett tárgyak között talált a licitálást megnyerő család. A maradványok már hosszú évek óta lehettek a raktárban. Az áldozatok életkorát öt és tíz év közöttire becsülték a szakértők.

Az ügy felderítését nehezíti, hogy a gyermekek halála és maradványaik megtalálása között hosszú idő telt el.

A bőröndöket megvásárló család nem hozható kapcsolatba a bűnténnyel, sőt segítséget kaptak a hátborzongató felfedezés okozta trauma feldolgozásához - közölte az új-zélandi rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×