eur:
389.55
usd:
361.95
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Négyéves kisfiú vezette az autót, lett egy "kis baj"

Az édesapja elment dolgozni reggel, erre ő elkötötte édesanyja autóját, pizsamában, mezítláb találtak rá. Szerencsére csak két autót tört össze, személyi sérülés nem történt.

A holland város, Utrecht rendőrsége közölte, hogy két parkoló autót rongált meg egy autós. Az eset különlegessége az volt, hogy a vétkes autót egy négyéves kisfiú vezette. A beszámolók szerint az ütközés után a fiú mezítláb, pizsamában távozott az autóból, írja a BBC híre alapján a 444.hu.

Szemtanúk akkor értesítették a rendőrséget, amikor látták, hogy a hideg idő ellenére a fiú egyedül, cipő nélkül sétál az utcán. Ahogy bevitték a rendőrségre, kaptak éppen bejelentést arról, hogy a városban találtak egy elhagyott autót, mellette pedig két megsérült másik járművet. A magára hagyott autó a fiú anyjának nevén volt regisztrálva.

Az eset során senki nem sérült meg. Amikor a fiú a rendőrségről beszélhetett telefonon az anyjával, a beszámolók szerint egy autó hangját utánozta a telefonban, miközben kezével vezetési mozdulatokat imitált.

Mint kiderült, a fiú reggel arra ébredt fel, hogy apja dolgozni indul, és úgy döntött, hogy ő is elmegy autózni egy kört: fogta anyja autójának kulcsait, és beült az autóba. A rendőrök arra kérték a szülőket, hogy lehetőleg jobban rejtsék el otthon a kulcsokat a jövőben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×