eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Donald Trump amerikai elnök a koronavírus-járvány elleni kormányzati programról szóló sajtóértekezleten a washingtoni Fehér Ház déli kertjében 2020. november 13-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Polaris Images pool/Chris Kleponis

Élesedett Donald Trump közösségi alkalmazása

A Truth Social szinte kizárólag a politizálásra épül.

Vasárnap hivatalosan is elindult Donald Trump saját közösségi médiavállalkozása, a Truth Social – idézi a Telex a Reuters hírét. Az Apple App Store áruházából elérhető alkalmazás jelentheti a volt elnök visszatérését a közösségi médiába.

Trumpot a Capitolium tavalyi ostroma után függesztették fel, majd tiltották ki a Twitterről, a Facebookról, illetve a Snapchatről is. Azóta többször is pedzegette, hogy egy saját közösségi oldal létrehozását tervezi, ami majd „szembeszáll a techóriások zsarnokságával”, amelyek szerinte elhallgattatják az ellenzéki hangokat az Egyesült Államokban.

A lap hozzáteszi: a szakértők megkérdőjelezik, hogy Trump portálja a Facebookhoz vagy a Twitterhez hasonló méretű hálóvá nőhetne, mivel szinte kizárólag politizálásra épül, de az efféle okból indított platformokat – mint a Parler vagy a Gab – akár meg is szorongathatja.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 06:52
×
×
×
×