eur:
392.9
usd:
366.2
bux:
66843.38
2024. április 26. péntek Ervin
London, 2017. november 27.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fiának jegyese integet a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Talán meglepő, hogy ki a legintelligensebb a brit királyi családban

Egy oxfordi kutatás felállította a maga mércéjét, és brit földön nem igazán népszerű következtetésre jutott.

Meghan Markle, a Harry herceg oldalán a brit királyi családot formálisan elhagyó sussexi hercegné lehet az uralkodóház legintelligensebb tagja - írja az Independent című lap egy oxfordi kutatásra támaszkodva. A HVG-ben összefoglalt cikk szerint a felmérés alapjául

  • a gimnáziumi vizsgák
  • az egyetemi végzettség
  • az egyetem rangja (QS világranglista)

szolgált.

Meghan Markle az Illinois-i Northwestern University-n végzett színházi és nemzetközi kapcsolatok szakon, az intézmény pedig jelenleg a 30. a világranglistán.

A dobogóra sógornéja, Katalin hercegné került még jeles érettségieredménnyel, őt a férje, Vilmos herceg követi (az Andrews Egyetemen ismerkedtek össze Katalinnal), de az ő öccse, mivel nem tanult tovább, a legjobb tízben sincs, a hadseregben folytatta érettségi után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×