INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

egyetem

2020.08.06. 13:34

Közép-Európa legnagyobb agrár-felsőoktatási egyeteme alakul Magyarországon

A Szent István Egyetem integrációja több lépésben valósul meg – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Gyuricza Csaba, az intézmény megbízott rektora, aki szerint az a kérdés, tudnak-e egy világszínvonalú intézményt felépíteni, vagy minden marad a régiben, és akkor le fognak szakadni a világtól.
2020.07.29. 17:49

Rektort vált a Soproni Egyetem

Fábián Attila egyetemi tanárt bízza meg az egyetem vezetésével augusztus 1-jével a felsőoktatási intézményt akkortól fenntartó Soproni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma.
2020.07.23. 20:38

Megvannak a ponthatárok, néhány változás az élmezőnyben

Nyilvánosságra hozták csütörtök este az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ezzel eldőlt, hogy a több mint 91 ezer jelentkező közül az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára.
2020.07.21. 07:38

Mérgező, rákkeltő anyagokat találtak a háztartási hulladékok elégetésekor

Hatalmas mennyiségben kerülnek az egészségünket nagyon veszélyeztető káros anyagok a levegőbe a háztartási hulladék illegális otthoni elégetése során. Ezt állapította meg a Pannon Egyetem egy nemzetközi konzorcium élén végzett kutatási eredményeit ismertető, az Atmospheric Chemistry and Physics tudományos folyóiratban most megjelent tanulmánya.
2020.07.20. 17:11

Végrehajtották a 11 ezredik szervátültetést Magyarországon

Egy akut májelégtelenségben szenvedő betegen végezték el a tizenegyezredik hazai szervátültetést. A műtétet a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján hajtották végre június 17-én. Az Eurotransplant közvetítésével hazai donorból származó szervet egy kiemelt sürgősséggel májra várakozó betegbe ültették be, akinek jó az állapota.
2020.07.16. 21:50

Minden kiderülhet a magyar sportolókról

Az egészségi állapotot felmérő somatoinfra technológiával vezérelt szomatodiagnosztikai laboratóriumot adtak át a Testnevelési Egyetemen (TE).
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018