INFORÁDIÓ
2021. április 21. szerda
Konrád

egyetem

2021.04.15. 18:55

Fürjes Balázs: megvalósul a Déli Városkapu és a Diákváros

A Nagyvásárcsarnok lesz a központi közösségi tere a Diákvárosnak, ennek környezetében kapnak helyet a magyar egyetemek kollégumai - mondta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.
2021.04.11. 20:10

Magyar kutatók fontos felfedezése az érelmeszesedésről

Az érelmeszesedés közvetett módon a vezető halálok Magyarországon. Egy magyar kutatócsoport összefüggést talált az oxigénhiány és az érelmeszesedés kialakulás között. A részletekről Jeney Viktória, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar tudományos főmunkatársa beszélt az InfoRádió Szigma – a holnap világa című magazinműsorában.
2021.04.11. 15:29

Fake news: igénytelenség vagy tudatos hadviselés?

A fake news használata a hadviselés gyakorlatából ered, de a politika is ugyanazzal a céllal alkalmazza: sokakhoz eljuttatni a stratégiai szempontból fontos információkat. A megtévesztő és a félrevezető hírek, valamint a politika kapcsolatáról tartott online tudományos előadást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
2021.04.01. 10:58

Újabb tíz egyetemen lehet modellváltás

Az ITM Stumpf István felsőoktatási modellváltásért felelős kormánybiztossal szoros együttműködésben, az eddigi tapasztalatok alapján készítette elő a javaslatokat.
2021.03.30. 05:20

Merkely Béla: másfél hónapot bírjunk még ki

A Semmelweis Egyetem rektora szerint a keleti vakcinák beszerzésének köszönhetően Magyarországon jóval magasabb az átoltottsági arány az Európai Unió átlagánál.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018