eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Cape May, New Jersey, USA - June 18, 2011: US Coast Guard  MH-65-C Dauphin Rescue helicopter with rescue swimmer being raised from the water in a training exercise.  Helicopter from the Coast Guard Air Station in Atlantic City, New Jersey.
Nyitókép: Aneese/Getty Images

A Niagara-vízesés pereménél merült el autójával a habokban – videó

Hiába a bravúros mentés.

Eddig tisztázatlan körülménye között mertül el egy 60-as éveiben járó helyi nő autójával a Niagara-vízesés peremének közvetlen közelében – írja az Origo a Sky News-t idézve.

Mint olvasható, a rendőrséghez beérkező segélyhívás után az áramszolgáltató azonnal megkezdte a folyó vízszintjének csökkentését, hogy a mentőegységek hozzáférjenek a teljesen elmerült autóhoz.

Az amerikai parti őrség egyik búvára – leeresztve egy helikopterről – végül sikeresen kiemelte a nőt, aki addigra azonban életét veszítette.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit és megoldásokat keresnek arra, hogy hogyan távolítsák el a vízesés peremétől mindössze 50 méterre rekedt autót.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×