eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Több negatív vírusteszt után halt meg a volt polgármester

Szlovákiában bejelentették a koronavírus-járvány okozta két első halálesetet.

Marek Krajcí szlovák egészségügyi miniszter szerint a kór első hivatalosan jegyzett áldozata Bajmóc (Bojnice) volt polgármestere, aki még a múlt héten vesztette életét, miután hazaengedték a kórházból. A férfin korábban elvégzett vírusteszteknek többször is negatív eredménye volt, de egy újabb megerősítette a kórokozó jelenlétét.

A másik áldozat egy - több más betegséggel is küzdő - idősebb nő, akit kórházban kezeltek, és hétfőn halt meg.

Hétfőn az országban újabb 49 személynél diagnosztizálták a Covid-19 betegség kórokozóját, így 534-re emelkedett a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma hétfő délig. Az újonnan diagnosztizáltak többsége az ausztriai Tirolból hazatért turista. Szlovákiában hétfőn délig összesen már 16 191 vírustesztet végeztek el, ezek közül 15 657 bizonyult negatívnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×