eur:
390.18
usd:
365.62
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: pixabay

Minden összeesküdött a rómaiak ellen, riasztást adtak ki a durva előrejelzés miatt

Ha nem lennének elegendőek a várható viharok, sztrájkot hirdettek az Alitalia dolgozói.

Az oktatási intézményeket, parkokat, temetőket is zárva tartják Rómában pénteken, miután a rendkívüli erejű viharok miatt időjárási készültséget rendelt el a polgári védelem. A riasztást a Róma környékbeli kisebb városokban is életbe léptették.

Virginia Raggi római főpolgármester arra kérte a lakosokat, ha lehet, ne közlekedjenek a nap folyamán.Ugyanígy Nápolyban is zárva tartanak az iskolák, közparkok és temetők. A meteorológiai előrejelzések szerint heves széllökések, kiemelt mennyiségű csapadék várható. Ezzel egy időben Milánóban leesett az első hó reggel.

A rosszidő miatti nehézségeket tovább növeli a légiközlekedési sztrájk, amelyet az Alitalia légitársaság dolgozói hirdettek meg péntekre. A 24 órás munkabeszüntetés 350 járatot érint.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×