eur:
394.93
usd:
365.24
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal

Horror Londonban, kizuhant egy utasszállító gépből egy ember

Egy halott potyautas holttestét találták meg egy dél-londoni kertes ház udvarán vasárnap. A test egy, a Heathrow-ra érkező gép futómű-aknájából eshetett ki.

A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a potyautas a Nairobiból Londonba tartó Kenya Airways KQ 100-as számú járatát teljesítő Boeing 787-8 Dreamliner egyik főfutóművének aknájából zuhanhatott ki – írja az Airportal.hu.

A repülőgép 1100 méteres magasságban repült el a dél-londoni Clapham városrész fölött, amikor az élettelen test kizuhant a futóművek kinyitásakor. Az áldozat személyazonosságát és korát sem sikerült egyelőre megállapítani. A légitársaság együttműködik a hatóságokkal az ügy kivizsgálása során.

A légiközlekedési és légiutazási magazin megjegyzi, a futómű-aknában tartózkodó, az oxigénhiány és az alacsony hőmérséklet miatt öntudatlan állapotba kerülő potyautasok sok esetben a leszállást megelőző futómű-nyitáskor, vagy a földet éréskor zuhannak ki a repülőgépekből.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×