eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Horror Londonban, kizuhant egy utasszállító gépből egy ember

Egy halott potyautas holttestét találták meg egy dél-londoni kertes ház udvarán vasárnap. A test egy, a Heathrow-ra érkező gép futómű-aknájából eshetett ki.

A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a potyautas a Nairobiból Londonba tartó Kenya Airways KQ 100-as számú járatát teljesítő Boeing 787-8 Dreamliner egyik főfutóművének aknájából zuhanhatott ki – írja az Airportal.hu.

A repülőgép 1100 méteres magasságban repült el a dél-londoni Clapham városrész fölött, amikor az élettelen test kizuhant a futóművek kinyitásakor. Az áldozat személyazonosságát és korát sem sikerült egyelőre megállapítani. A légitársaság együttműködik a hatóságokkal az ügy kivizsgálása során.

A légiközlekedési és légiutazási magazin megjegyzi, a futómű-aknában tartózkodó, az oxigénhiány és az alacsony hőmérséklet miatt öntudatlan állapotba kerülő potyautasok sok esetben a leszállást megelőző futómű-nyitáskor, vagy a földet éréskor zuhannak ki a repülőgépekből.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×