eur:
394.22
usd:
371.3
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Croatias forward Mario Mandzukic (C) celebrates with teammates after scoring his teams second goal during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Yuri CORTEZ / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Nyitókép: (AFP/YURI CORTEZ)

Horvátországi nyaralást kapott a felborított fotós

Talán élete képeit csinálta az a fotós, akit a horvát játékosok lökték fel, mikor Mandzukic gólját ünnepelték az Anglia elleni világbajnoki elődöntő hosszabbításában. A felborított Yuri Cortez ekkor sem esett kétségbe, s talán élete legjobb képeit csinálta. Meg is lett az eredménye.

Ugyanis egy horvát turisztikai hivatal, a HTZ kapott is az alkalmon, hétnapos nyaralásra hívta Horvátországba a Cortez családot - derül ki az Origo cikkéből.

"Horvátországba elég a jókedvedet és a kamerádat magaddal hoznod, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod a horvát tájakat és a történelmi szépségeket"

- olvasható a HTZ közleményében.

(AFP / Mladen Antonov)

A HTZ közlése alapján az 53 éves salvadori fotós elfogadta az ajánlatot és augusztus végén várják Horvátországba.

"Ez egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani. Megtisztelő, hogy eljuthatok Horvátországba. A meccs után úgy éreztem, nekem is van közöm az országhoz, a döntőben is a horvátoknak szurkoltam"

- reagált Cortez.

A gólöröm utáni pillanatokról készült képeket itt tekinthetik meg.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×