eur:
395.83
usd:
368.81
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Croatias forward Mario Mandzukic (C) celebrates with teammates after scoring his teams second goal during the Russia 2018 World Cup semi-final football match between Croatia and England at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 11, 2018. / AFP PHOTO / Yuri CORTEZ / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Nyitókép: (AFP/YURI CORTEZ)

Horvátországi nyaralást kapott a felborított fotós

Talán élete képeit csinálta az a fotós, akit a horvát játékosok lökték fel, mikor Mandzukic gólját ünnepelték az Anglia elleni világbajnoki elődöntő hosszabbításában. A felborított Yuri Cortez ekkor sem esett kétségbe, s talán élete legjobb képeit csinálta. Meg is lett az eredménye.

Ugyanis egy horvát turisztikai hivatal, a HTZ kapott is az alkalmon, hétnapos nyaralásra hívta Horvátországba a Cortez családot - derül ki az Origo cikkéből.

"Horvátországba elég a jókedvedet és a kamerádat magaddal hoznod, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod a horvát tájakat és a történelmi szépségeket"

- olvasható a HTZ közleményében.

(AFP / Mladen Antonov)

A HTZ közlése alapján az 53 éves salvadori fotós elfogadta az ajánlatot és augusztus végén várják Horvátországba.

"Ez egy olyan ajánlat, amit nem lehet visszautasítani. Megtisztelő, hogy eljuthatok Horvátországba. A meccs után úgy éreztem, nekem is van közöm az országhoz, a döntőben is a horvátoknak szurkoltam"

- reagált Cortez.

A gólöröm utáni pillanatokról készült képeket itt tekinthetik meg.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×