eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild

Észak-Korea "provokáció" miatt felfüggeszti a tárgyalásokat

Észak-Korea felfüggeszti a tárgyalásokat Dél-Koreával, amiért az ország közös hadgyakorlatot kezdett az Egyesült Államokkal.

Phenjan provokációnak nevezte a közös hadgyakorlatot, amely inváziós kísérlet előkészítésére irányul.

A kommunista állam hivatalos hírügynöksége arra is figyelmeztet, hogy veszélybe kerül Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Donald Trump amerikai elnök június 12-re, Szingapúrba tervezett találkozója.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Amerika szerint Oroszország már Ukrajnában is csak a második legerősebb, Melitopolt és Bergyanszkot támadják az ukránok - Háborús híreink szombaton

Megkezdődött az ukrán erők kiképzése az amerikai Abrams tankokon, ezzel együtt Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere pénteken kijelentette, hogy az Egyesült Államok Ukrajnával és más szövetségeseivel azon dolgozik, hogy konszenzust építsenek ki a háború befejezése érdekében. A külügyminiszter beszédében lekicsinyelte az orosz hadsereg képességeit. Ukrán rakétatámadás érte Melitopolt és Bergyanszkot, miközben a Wagner-csoport új feladatot kapott Bahmutban. Nagy-Britannia támogatja Ukrajna NATO-hoz való csatlakozását, bár a politikai realitás az, hogy Ukrajna nem csatlakozik a NATO-hoz addig, amíg háborúban áll Oroszországgal. Az ukránok által támogatott orosz lázadó csoportok elmondása szerint továbbra is harcolnak az oroszországi Belgorod régióban, annak ellenére, hogy Moszkva csütörtökön azt állította, hogy visszaverte a támadást.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×