eur:
395.94
usd:
369.1
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura

Dunakeszi futsaljátékos is a buszbaleset áldozatai között

A Dunakeszi Kinizsi futsalklub fiatal játékosa, Simonffy Botond is elhunyt az Olaszországban, Verona közelében történt buszbalesetben.

Klub este gyertyagyújtásra hívta játékosait és szurkolóit a fiatal futsalos emlékére a Radnóti Miklós Gimnázium sportcsarnokához.

Részvétét fejezte ki az Újpest FC futballcsapata is, mert Simonffy Botond testvére Bálint, az újpestiek U16-os csapatában futballozik. "Klubunk őszinte részvétét fejezi ki a Simonffy, valamint az összes, a tragédiában valamilyen módon érintett családnak" - áll a klub honlapján.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×