eur:
389.33
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Lövöldözés volt Seattle-ben egy Trump ellenes tüntetés közelében

Öt embert meglőttek az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este a Trump ellenes tüntetések közelében - adta hírül a helyi tűzoltóság Twitterüzenetben.

 A sebesültek közül kettőnek életveszélyes az állapota.

A seattle-i rendőrfőnök-helyettes, Robert Merner közlése szerint a lövöldözésnek nincs köze a tüntetésekhez, az elkövető személyes vitába keveredhetett, és ezért tüzelhetett. Az esetről ugyanakkor úgy számolt be Merner, hogy a lövöldöző az embertömegből vált ki, elsétált, majd visszafordult és ekkor lőtt, utána pedig gyalog elmenekült.

A rendőrség nem tudta elfogni, pedig egy percen belül a helyszínen volt a mentőkkel együtt, mivel a tüntetésekre felügyeltek a közelben.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×