eur:
389.73
usd:
362.76
bux:
68131.73
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ismét nagy értékű rablás volt Cannes-ban

Ismét nagy értékű rablás volt Cannes híres sétányán, ahol szerdán egy luxus órákat árusító üzletet fosztottak ki, nem messze attól a szállodától, ahonnan vasárnap 103 millió eurónyi ékszert vittek el.

A rendőrség közlése szerint két tettes volt. Az első vásárlóként ment be a Kronometry nevű boltba, majd - miután körülnézett - elővett egy kézigránátot és megfenyegette az eladókat. Ezután lépett be a társa, akinél lőfegyver volt. Az alkalmazottakat a vitrinek kinyitására kényszerítették, és eddig még ismeretlen értékben mintegy negyven órát vittek el.

A Kronometry a cannes-i fesztiválpalotával szemben van, pár száz méterre a vasárnap kifosztott Carlton szállodától. Az idén a szerdai a harmadik nagy értékű rablás az üdülővárosban. Az első eset februárban történt, akkor a zsákmány egymillió euró értékű ékszer volt.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×