eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Németországban kezelik tovább az iraki elnököt

Németországba szállították Dzsalál Talabáni iraki elnököt, akit sajtóértesülések szerint szélütéssel vittek kórházba hétfőn Bagdadban.

Iraki tisztségviselők szerda este azt mondták, javult annyit a 79 éves politikus állapota, hogy külföldre szállíthassák.

Talabáni német és brit orvosai döntöttek úgy, hogy az államfő szállítható, és hogy Németországban folytassák a kezelést. Az illetékesek nem adtak pontos tájékoztatás arról, pontosan mi baja az iraki államfőnek.

A kurd Talabáni két évvel Szaddám Huszein diktatúrájának megdöntése után lett Irak elnöke. 2010-ben újraválasztották, mandátuma 2014-ben jár le.

Az idős politikust az elmúlt években többször kezelték külföldön különféle egészségügyi problémákkal. 2008-ban szívműtéten esett át az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×