eur:
389.5
usd:
363.21
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Barack Obama Indiában tárgyal

Fejleszteni szeretné kereskedelmi együttműködését, valamint fokozni a terrorizmus elleni közös harcot az Egyesült Államok és India. Erről az amerikai elnök és az indiai kormányfő beszélt Újdelhiben.

Barack Obama szólt arról is, hogy Indiának és Pakisztánnak kölcsönösen törekednie kellene feszült viszonyuk enyhítésén. Ehhez felajánlotta segítségét, hozzátéve, hogy az Egyesült Államok nem kényszeríthet rá semmilyen döntést a felekre vitás kérdéseikben. Az amerikai elnök hangsúlyozta: Washingtonnak szüksége van Újdelhire mint kereskedelmi partnerre, és az Egyesült Államok beleegyezett, hogy Indiát töröljék a kereskedelmet korlátozó listáról.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×