eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Olcsóbban tankolhatunk Horvátországban

Csökkentek a benzinárak Horvátországban, az INA kútjainál keddtől 12-13 lipával kell kevesebbet fizetni az üzemanyagokért - közölte honlapján a részben a Mol tulajdonában álló horvát olajtársaság.

Az eurosuper 95-ös és a super plus 98-as benzin ára 13 lipával 8,32 kunára csökkent (1 kuna 39,66 forint). A super 95-ös benzin ára 12 lipával lett kevesebb, így keddtől 8,13 kunába kerül.

Változatlan maradt a gázolajfélék ára, az eurodízel literjéért 7,91, a sima dízel üzemanyagért 7,71 kunát kell fizetni.

Horvátországban a piacvezető társaságnál június óta változatlan volt a benzin ára, a gázolajé legutóbb két hete változott, akkor 21-23 lipával csökkent az egyes termékfajták ára.

A SEEbiz.eu horvát internetes üzleti portál a felidézte, hogy Horvátországban 15 naponként vizsgálják felül a kőolajtermékek árát, amelynek változása maximum 3 százalékos lehet pozitív vagy negatív irányba. A korrekciót a kőolaj mediterrán térségi jegyzési ára és a dollár árfolyammozgása befolyásolja.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×