eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Vízbe fulladt egy magyar az Adrián

Vízbe fulladt egy magyar férfi szombaton a horvátországi Pag szigetnél - erősítette meg az MTI-nek a horvát lapinformációkat a spliti kihelyezett konzul.

Szlanyinka Anna elmondta: a rendőrség tájékoztatása szerint a 31 éves férfi felborult gumicsónakjával a Novalja városhoz tartozó Gajac közelében. Először a barátai próbálták megkeresni, de végül a hatóságok bukkantak rá holttestére a vízben.

A Vecernji List című napilap internetes oldala adott hírt arról, hogy szombaton dél körül a tengerben eltűnt egy magyar állampolgár. A lap szerint a férfi kifelé igyekezett a vízből a gumicsónakkal, amikor a parttól 50 méterre az erős szél felkapta a csónakot és mintegy 100 méterre távolabb repítette, tulajdonosa pedig eltűnt a hullámokban.

A zárai (Zadar) rendőrség, a fiumei (Rijeka) kutató- és mentőszolgálat, valamint a senji kikötői kapitányság csónakokkal, búvárokkal és helikopterrel indult az eltűnt férfi felkutatására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 14:15
×
×
×
×