eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Terrorfenyegetés miatt bezért a malajziai amerikai külképviselet

Terrorfenyegetés miatt bezárták az Egyesült Államok nagykövetségét Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban. Az intézmény legközelebb kedden nyithat ki.

A képviselet szóvivője elmondta, hogy értesüléseik szerint veszély fenyegeti a követséget. Kathryn Taylor részleteket nem közölt.

Utoljára 2004 szeptemberében zárt be rövidebb időre az amerikai nagykövetség, miután az épületben gyanús anyagot találtak egy borítékban. A vizsgálatok végül nem mutattak ki mérgező anyagot.

Idén októberben sárga, olajos folyadékot tartalmazó csomagot kézbesítettek az ausztrál, az amerikai, a brit, a kanadai, a német és az orosz képviseletre. Szakértők szerint a csomag feladói csak pánikot akartak kelteni, és valószínűleg nem álltak kapcsolatban ismert terroristacsoportokkal.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×