eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Újabb eljárás Berlusconival szemben

Eljárást indított Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök ellen a milánói ügyészség egy ügyvéd megvesztegetésének gyanúja miatt - írta egy olasz napilap.

A Corriere della Sera beszámolója szerint a kormányfőt azzal gyanúsítják, hogy legkevesebb 600 ezer dollárt fizettetett ki egy brit ügyvédnek, akit hamis tanúzásra akart rábírni.

Az ügyvéd, David Mills jogi képviselője a cikkre reagálva azt mondta: fenntartják a jogot arra, hogy „a megfelelő időben és a megfelelő módon” utasítsák el a vádakat.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×