eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Magyar könnyűlövész század megy Koszovóba

Január második felében egy 150 tagú könnyűlövész század indul a koszovói Pristinába - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Iváncsik Imre politikai államtitkár a külföldön szolgálatot teljesítő magyar katonák családtagjainak rendezett karácsonyi ünnepség után elmondta: a kormány hetekkel ezelőtt döntött arról, hogy a balkáni térségben a létszám növelésével kívánják növelni a hatékonyságot.

Jelenleg Pristinában 254 magyar katona szolgál egy őr- és biztosító zászlóaljban.

Az államtitkár a missziós szolgálat jövőjéről azt mondta: a világ több pontján szolgálatot teljesítő magyar haderő - Irak, Afganisztán, Észak-Afrika és a Sínai-félsziget mellett - a balkáni térségre összpontosítja erejét.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×