eur:
394.78
usd:
357.98
bux:
72282.1
2024. augusztus 18. vasárnap Ilona
Fotó: Papp László polgármester Facebook-oldala
Nyitókép: Fotó: Papp László polgármester Facebook-oldala

Jó hír a debreceni reptérről

A hét második felében újra fogad és indíthat gépeket a debreceni repülőtér - legalábbis ezt ígéri a polgármester.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a hőség miatt megrongálódott a debreceni repülőtér kifutópályája. és a reptér forgalmát teljesen le kellett állítani. A debreceni repülőtér-bezárás több járat utasait is érintette.

"Az első javítási munkálatokkal már elkészültek a repülőtéren!” - írta a hétvégén közösségi oldalán Papp László polgármester, aki a debreceni repülőtér vezetőivel megtekintette a pályahibák javítási folyamatát. –

A második ütem befejezése jövő hét elejére várható. Így a jövő hét második felében újraindulhat a forgalom – emelte ki.

A 4000 betontáblából álló pálya több pontján - a javítási munkákkal párhuzamosan - további dilatációs hézagokat vágnak, annak érdekében, hogy a hasonló esetek előfordulásának kockázatát csökkentsék. Az utasokat ért kellemetlenségek minimalizálása érdekében a repülőtér személyes, online és telefonos tájékoztatási központot hozott létre, melyről a repülőtér oldalán is tájékozódhatnak - írja a haon.hu.

Címlapról ajánljuk
Mi a különbség a borravaló és a szervizdíj között? – a GVH tisztázza a leggyakoribb tévhiteket

Mi a különbség a borravaló és a szervizdíj között? – a GVH tisztázza a leggyakoribb tévhiteket

A szervizdíj mértékét szabadon határozhatják meg a vendéglátóhelyek, de kötelesek feltüntetni az étlapon és egyéb tájékoztatási felületeken – mondta az InfoRádióban a Gazdasági Versenyhivatal kommunikációs vezetője. Horváth Bálint hozzátette: egyáltalán nem mindegy, hogyan adjuk át a borravalót, mivel akár az is előfordulhat, hogy nem is részesedik belőle a felszolgáló.

Zenei, kulturális és családi programok a fővárosban a Szent István-napi rendezvénysorozat keretében

A Szent István-napi rendezvénysorozat keretében vasárnap egyebek között zenei és kulturális eseményekkel, családi és gasztronómiai programokkal várják a látogatókat a fővárosba - közölték a szervezők
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 18. 16:24
×
×
×
×