eur:
389.59
usd:
361.8
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Mobile phone personal data and cyber security threat concept. Cellphone fraud. Smartphone hacked with illegal spyware, ransomware or trojan software. Hacker doing online scam. Antivirus error.
Nyitókép: Tero Vesalainen/Getty Images

Bevezeti a hibrid munkaidőt egy magyarországi multi

Hibrid munkarend bevezetését jelentette be az SAP Hungary Kft. a német szoftvercég globális iránymutatásaihoz igazodva.

2024. áprilisig még egy felkészülő időszakkal, májustól viszont világszerte élesben fut majd az SAP hibrid munkarendje, melyet Budapesten jelentettek be. A legfontosabb változás, hogy a korábbi, akár kizárólagos otthoni munkavégzést is megengedő rendszerét a személyes jelenlétre nagyobb hangsúlyt helyező hibrid munkarend váltja fel.

Ennek értelmében a munkatársaknak hetente 3 napot akár a cég főhadiszállásán, akár az ügyfelekkel és partnercégekkel személyesen folytatott megbeszéléseken, külső helyszínen szükséges eltölteni.

Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója szerint "ez a változás szoros összhangban van az SAP globális vállalati átalakulásával, innovációs és cloud transzformációs céljaival”.

Covid után

„A járvány elvonultával az irodai és otthoni munkavégzés arányát annyiban szabályoztuk, hogy a közvetlen felettessel történő megállapodás szerint kellett eljárni a kollégáknak, ugyanakkor általános felismeréssé vált, hogy számos élethelyzetben indokolt a közösségi, személyes jelenlét a cégen belül és az ügyfelekkel, partnerekkel folytatott munkában” – magyarázta Dobos-Horváth Krisztina, az SAP Hungary HR igazgatója.

A társaság magyarországi főhadiszállásán a cég belső kimutatásai szerint az irodai közegben töltött munkaórák aránya egyébként is magas régiós szinten összehasonlítva más országokkal, és intenzív társasági élet zajlik - olvasható azuzlet.hu-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 12:45
×
×
×
×