eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hatósági áras csirkemell a fővárosi Corvin Plazában található Príma üzletben 2022. február 1-jén. A kormány február 1-jétől több alapvető élelmiszer árát befagyasztja a tavaly október 15-ei szinten. Az élelmiszerárstop célja, hogy megvédje a magyar lakosságot a koronavírus-járvány és az elszabadult európai energiaárak miatt Magyarországra is begyűrűző élelmiszerár-növekedéstől - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK). Az élelmiszerárstop 7 terméket érint, ezek: a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell, csirke far-hát és a 2,8 százalékos UHT tehéntej. Az árstop 2022. február 1-től május 1-ig tart.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Ismét mennyiségi korlátozást vezetett be itthon az egyik nagy áruházlánc

Müködik az online árfigyelő, megrohanták a Tescót.

Két hónapja a Tescónál a legolcsóbb a csirkemell, ami miatt kénytelen volt lépni az áruházlánc: október 12-től korlátozott számban kapható csak a csirkemell – írja a Pénzcentrum.

Az online árfigyelő rendszer szerint a csirkemellfilé messze az áruházláncnál a legolcsóbb már hónapok óta, ami miatt a Tesco kénytelen október 12-től korlátozást bevezetni.

A csirkemellfilét is magukban foglaló exárstopos termékek igen kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy az érdeklődés, de a cég szerint a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×