eur:
393.76
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Steel folding grating in front of a closed window blind visible from inside the room. The window from outside is partly shaded and partly in the morning sunlight.
Nyitókép: MarekUsz/Getty Images

Felkapott budai szálloda zárt be végleg a gazdasági nehézségek miatt

Az étterem már korábban bezárt, mostantól nem fogad vendégeket a Petneházy Club Hotel.

Az Abbázia Group által működtetett budapesti Petneházy Club Hotel 2023. január 2-án véglegesen bezárt. A szálloda Facebook-oldalán megjelent közlemény indokolással is szolgál: "A jelenlegi gazdasági nehézségek sajnos nem teszik lehetővé a szálloda további működését a legjobb szándékunk ellenére sem."

A hotel étterme már korábban, tavaly október elsején bezárt, vélhetően már azt is az elsősorban az energiaárak emelkedése által okozott gazdasági nehézségek okozták.

A Spabook szakportál arra emlékeztet, hogy a háromcsillagos szállodakomplexum a Budai Tájvédelmi Körzetben elsősorban a kutyás vendégek kedvence volt, a hotel 2020-ban elnyerte az Év Kutyabarát Szálláshelye elismerést.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×