INFORÁDIÓ
2023. február 7. kedd
Rómeó, Tódor

invitech

adatátvitel

ausztria

Szélesebb sávon Budapest és Bécs között

Szélesebb sávon Budapest és Bécs között

Infostart

Gyorsabb, biztonságosabb és minden eddiginél nagyobb kapacitású, redundáns üvegszálas kapcsolatot épített ki Bécs és Budapest között az Invitech és az A1 Telekom Austria Csoport Nemzetközi Üzletága. Az új gerinchálózat ezen az útvonalon biztosítja a legrövidebb és legbiztonságosabb összeköttetést Nyugat- és Kelet-Közép-Európa között.

Új üvegszálas kapcsolatot épített ki Budapest és Bécs között az Invitech és az A1 Telekom Austria Csoport Nemzetközi Üzletága. A két szolgáltató saját alépítményes optikai infrastruktúrájának két, redundáns útvonalon való összekapcsolásával a ma elérhető legrövidebb összeköttetést biztosítja, ezzel kiemelkedő adatbiztonságot garantál.

Az optikai gerinchálózat a korábbi légkábeles infrastruktúrához képest jelentős többletkapacitással és magasabb műszaki paraméterekkel biztosítja az adatelérést a két főváros között és kiváló minőségű kiszolgálással teszi lehetővé az Invitech számára nagykereskedelmi ügyfélkörének további bővítését. A hálózattal az A1 Telekom Austria Csoport pedig bővítette európai optikai gerinchálózatát.

„Büszkék vagyunk az új, nagy kapacitású üvegszálas hálózatra, amellyel az Invitech tovább javítja szolgáltatási minőségét és egyedülálló megoldást kínálhat ügyfeleinek a régió jövőbeni tranzit igényeire is. Meggyőződésem, hogy megbízhatóságunk, hosszú távú jelenlétünk, valamint az A1 Telekom Austria Csoporttal való együttműködésünk egyedülálló lehetőséget nyújt a regionális igények kielégítésére, és garantálja a legmagasabb ügyfélélményt” – mondta Kis Albert, az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettese.

„Kiváló infrastruktúrára van szükség a jobb minőségű szolgáltatáshoz, ügyfeleink elégedettségének és lojalitásának növeléséhez” – fejtette ki Judith Albers, az A1 Telekom Austria Csoport nemzetközi üzletágának igazgatója. A társaság a fejlesztéssel kiterjedt európai optikai hálózatát bővíti, szolgáltatásai a saját gerinchálózata mellett a hét kelet-közép-európai országban működő leányvállalatának infrastruktúráján alapulnak.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018