eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Folytatódik a Toyota és az Euroleasing több évtizedes együttműködése (x)

Megújította több mint 20 éve tartó együttműködését az Euroleasing és a Toyota hazai lízingvállalata – közölte a két társaság.

Az Euroleasing már két évtizede nyújt komplex operációs szolgáltatást a világ piacvezető személygépjármű-gyártója, a Toyota Magyarországon működő lízingvállalatának, a Toyota Pénzügyi Zrt.-nek. A két cég a fennálló együttműködés keretében közös értékké emelte a folyamatos fejlődés filozófiáját, ami mind a Toyota, mind az Euroleasing termékeit és szolgáltatásait jellemzi, pozitív hatást gyakorolva a cégek ügyfeleire, partnereire és munkatársaira egyaránt.

„A világ vezető környezetbarát autógyártója, az elektromos forradalmat negyed évszázada a világ első öntöltő hibrid elektromos autójának bemutatásával elindító és a részben vagy teljesen elektromos autók fejlesztésében azóta is élen járó Toyota stratégiáját a hosszú távra tervezés jellemzi. Partnert is hosszú távra kerestünk itt Magyarországon, és elmondhatjuk, hogy jól választottunk. A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Euroleasing stabil és megbízható partnerünk, amelyre bátran támaszkodunk a Toyota-ügyfelek kiszolgálása során. Együttműködésünk garancia pénzügyi szolgáltatásunk kiváló minőségére, amit partnerünkkel közösen fejlesztünk tovább, építve az Euroleasing fejlesztéseire, innovációjára” – nyilatkozott Kühne Zsolt, a Toyota Pénzügyi Zrt. ügyvezető igazgatója.

„Büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk a Toyota magyarországi leányvállalatával, és hogy az autóipar vezető gyártójának nyújthatunk komplex operációs szolgáltatáscsomagot” – mondta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója, és hozzátette: „A lízingpiac vezető szereplőjeként természetes, hogy intenzíven együtt dolgozunk a járműszektorral, ezért igyekszünk erre irányuló kapcsolatainkat folyamatosan fejleszteni.”

Az Euroleasing, amely több mint 100 ezer ügyfélszerződés kezelését biztosítja, az újonnan kihelyezett összesített lízingállomány alapján 20 százalékot jelentősen meghaladó piaci részesedéssel rendelkezik, ezáltal vezető pozíciót tölt be a hazai lízingpiacon.

(x)

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×