eur:
392.84
usd:
366.15
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
29 July 2022, Bavaria, Rosenheim: A pump nozzle is stuck in the filler neck of a car at a gas station.  Anyone who wants to save money at the gas station while on vacation abroad will have to part with old rituals this summer. After all, filling up on the other side of the border is no longer as profitable as it used to be, and in some cases has become a minus business. Photo: Uwe Lein/dpa (Photo by Uwe Lein/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Uwe Lein/picture alliance via Getty Images

Nincs megállás a hazai benzinkutakon

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyagok piaci ára a hazai töltőállomásokon.

Mivel a Brent típusú olaj ára is emelkedni kezdett, így pénteken tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak emelkedését – értesült a holtankoljak.hu.

A hét második felében a benzin piaci ára hét forinttal nő, a gázolajért pedig 16 forinttal kell többet fizetni. A változás tulajdonképpen az áremelkedés lassulását jelenti, mert szerdán a benzin literenkénti ára 25, a gázolajé 18 forinttal nőtt. A módosítás után a piaci áron tankolók literenkénti átlagára:

  • benzin – 682 forint,
  • gázolaj – 777 forint.

A kedvezményes ár marad a lassan egy éve érvényben lévő 480 forint.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×