eur:
392.17
usd:
366.44
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Nosalty

Annyi a Pilóta keksznek is?

Tartós készlethiányra kell felkészülni a gyártó tájékoztatása alapján.

Alapanyaghiány, csomagolóhiány is sújtja a Pilóta keksz székesfehérvári gyártóüzemét - írja a HVG.hu.

A portál több olvasójától is azt az információt kapta, hogy az élelmiszerboltokban hetek óta nincs a népszerű édességből, amelyet 2006 óta gyártanak Fehérváron.

A cég aztán a portálnak is megerősítette a készlethiányt, a probléma megoldása pedig nem lesz egyszerű, nem mellékesen az egész édesiparra is kiterjednek a problémák.

Idén májusban - mint a cikk emlékeztet - a Balaton szelet és a Boci csokoládé tűnt el egy időre az üzletekből, de annak az ukrajnai háború volt az oka, a Nestlé ugyanis biztonsági okokból egy időre leállította a Lvivben működő üzemét, de átszervezték a gyártást más országokba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×