INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

37-es főút

felújítás

körforgalom

Szerencs, 2013. október 17. Rendőrök és tűzoltók a 37-es számú főút Szerencs és Bekecs közötti szakaszán történt baleset helyszínén 2013. október 17-én. A balesetben az egyik autó vezetője meghalt, a másik életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter vitte kórházba. MTI Fotó: Vajda János

Autósok figyelem: jön a turbókörforgó a halálúton

Infostart

Jövőre elkezdik és 2023-ra befejezik a 37-es főút négysávúsítását Gesztely és Szerencs között.

A következő év első felében indulhat el a konkrét kivitelezési munka a 37-es úton. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a Gesztely–Szerencs közötti 18,9 kilométeres szakaszán 11,5 tonnás burkolatmegerősítés és a főút kétszer kétsávosra bővítése történik majd - írja a boon.hu.

A szakaszon körforgalmú csomópontok létesülnek, ebből a kezdő csomópont turbó körforgalom, míg a további három egysávos körforgalom lesz.

A beruházás során összesen hat meglévő vízfolyás feletti híd bontására és új vasbeton híd építésére kerül sor.

A munkák várhatóan 2020 második negyedévében indulhatnak el és várhatóan 2023 elején érnek majd véget. A beruházás keretében kivágják az út menti fákat, amelyek balesetek esetén sokszor nehezítik a mentési munkálatokat, s amelyek egyébként is elöregedettek már. A fák helyére cserjesor kerül, azon túl pedig más facsemetéket telepítenek.

Nyitókép: MTI/Vajda János
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018